Βέροια Μακροχώρι

2331043333

info@kteover.gr

Βέροια Ν.Π.Ο

2331044333

info@kteover.gr

Νάουσα

2332052800

info@kteonao.gr

Menu

Η εταιρία

ΙΚΤΕΟ ΒέροιαςΤο IKTEO Βέροιας δημιουργήθηκε το 2006 παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε επιβατικά και φορτηγά με μικτό βάρος έως και 3,5 t οχήματα .

Στο τέλος του 2008 λειτούργησαν για πρώτη φορά οι εγκαταστάσεις του υποκαταστήματος της εταιρίας, στο Δήμο Νάουσας, στις οποίες παρέχεται τεχνικός έλεγχος επιβατικών και ελαφρών φορτηγών.

Στις αρχές του 2011 τροποποιήθηκαν οι εγκαταστάσεις του κεντρικού καταστήματος στο Μακροχώρι κατάλληλα ώστε να επεκταθεί η δυνατότητα τεχνικού έλεγχου σε επιπλέον κατηγορίες οχημάτων, δηλαδή αυτές των μοτοποδηλάτων, μοτοσικλετών και βαρέων οχημάτων (φορτηγά και λεωφορεία με μικτό βάρος άνω των 3,5t).

Το καλοκαίρι του 2016 επεκτείνονται οι εγκαταστάσεις του υποκαταστήματος στη Νάουσα και εγκαθίσταται γραμμή τεχνικού ελέγχου δικύκλων οχημάτων.

Στις αρχές του 2020 η διοίκηση της εταιρίας αποφασίζει την επέκταση της, με ένα νέα υποκατάστημα στη νέα περιφερειακή οδό Βέροιας-Νάουσας, ακόμα πιο κοντά στο κέντρο της Βέροιας, με σκοπό την άμεση και εύκολη πρόσβαση των πελατών. Το νέο υποκατάστημα λαμβάνει τη βεβαίωση νόμιμης λειτουργίας τον Φεβρουάριο του 2020.

Η λειτουργία των εγκαταστάσεων της εταιρίας έχει αδειοδοτηθεί από το Υπουργείο Μεταφορών και πιστοποιηθεί από την ΙΚΤΕΟ ΝάουσαςTÜV HELLAS.

Εγκαταστάσεις

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του ΙΚΤΕΟ Βέροιας βρίσκονται στο Μακροχώρι Ημαθίας, ενώ του ΙΚΤΕΟ Νάουσας στο Δήμο Νάουσας. Πρόκειται για σύγχρονα κτίρια σχεδιασμένα, κατασκευασμένα και εξοπλισμένα με τρόπο που να πληρούνται όλες εκείνες οι προϋποθέσεις που καθιστούν τον έλεγχο των οχημάτων απόλυτα αξιόπιστο, ασφαλή, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο και σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Εκτός από το χώρο ελέγχου και τα γραφεία διοίκησης, υπάρχει και η αίθουσα αναμονής, όπου λειτουργεί και η καφετέρια του ΙΚΤΕΟ, απ΄ όπου μπορείτε να έχετε οπτική επαφή με το όχημά σας τη στιγμή που διενεργείται ο έλεγχος. Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις είναι ειδικά διαμορφωμένες ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες και να είναι δυνατή η καλύτερη εξυπηρέτησή τους

Εξοπλισμός

Στο χώρο ελέγχου του ΙΚΤΕΟ Βέροιας είναι εγκατεστημένες δύο αυτόματες γραμμές ελέγχου ελαφρών οχημάτων (έως 3,5 t), μια γραμμή ελέγχου δικύκλων και μια γραμμή ελέγχου βαρέων οχημάτων (μεγαλύτερα των 3,5 t). Αντίστοιχα, στο χώρο ελέγχου του ΙΚΤΕΟ Νάουσας είναι εγκατεστημένη μια γραμμή ελέγχου ελαφρών οχημάτων. Οι αυτόματες γραμμές ελέγχου αποτελούνται από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας του Γερμανικού οίκου MAHA. O μηχανολογικός εξοπλισμός ελέγχεται τακτικά από ειδικό φορέα διακρίβωσης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ακρίβεια και η αξιοπιστία των μετρήσεων. Η αδιάλειπτη επικοινωνία των εγκαταστάσεων με τις βάσεις δεδομένων του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων διασφαλίζεται από το μηχανογραφικό σύστημα που είναι εγκατεστημένο στα ΙΚΤΕΟ.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η εταιρία είναι στελεχωμένη με ειδικά εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό (απόφοιτους ΑΕΙ, ΑΤΕΙ), έχοντας ως στόχο την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση του πολίτη, χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς ατελείωτες ώρες αναμονής. Με τον τρόπο αυτό ο έλεγχος του οχήματός σας παύει να είναι απλά μία υποχρέωση και γίνεται επιθυμία. Επιθυμία για ασφαλέστερη οδήγηση

Πιστοποίηση

Επικοινωνήστε μαζί μας

Βέροια Μακροχώρι

2331043333

info@kteover.gr

Βέροια Ν.Π.Ο

2331044333

info@kteover.gr

Νάουσα

2332052800

info@kteonao.gr

Βρείτε μας στο Facebook

facebook.com/kteover/